Konekt

Ydelser

Forløb hos Konekt

Hvad tilbyder Konekt?

Coronatest

Vi har udført coronatests de sidste to år for både store og små virksomheder, hvor det altid er professionelle fagfolk, såsom sygeplejersker og læger, der kommer ud og udfører testene.

Vacciner

Hos Konekt er det altid professionelle fagfolk, såsom sygeplejersker og læger, der kommer ud og giver vaccinerne. Vi vaccinerer 15 personer i timen, hvor vi matcher priserne på apotekerne.

Coaching

Coaching er en særlig metode, der hurtigt skaber mening, indsigt, klarsyn og overblik. I coaching har vi fokus på nutid og fremtid – og mindre på fortid. Jeg vil træne dig i at opdage og udnytte dit fulde potentiale.

Teamudvikling

Det handler om fælles retning, mål, evnen til at samarbejde, commitment og om høje indstillingstal – trods delte meninger! Teamet bliver skarpe på, hvor de er, hvor de gerne vil hen, hvordan de kommer derhen, fejrer mål m.m.

Personanalyse

Extended DISC og E-stimate er analyser og dialogværktøjer, der har til formål at udvide din forståelse for dig selv og andre. DISC-systemet og E-stimate er to af verdens mest anerkendte og brugte analyseværktøjer.

Coaching på arbejdspladsen

Formålet er at styrke og forfine kommunikationskompetencer, selvafgrænsning og evne til konflikthåndtering. Dette med henblik på at videreudvikle et fredfyldt, effektivt og sikkert arbejdsmiljø.

Konflikthåndtering

Effektivt, enkelt og meningsfuldt transformeres konflikter, der dræner, til energi, samarbejde og stærke relationer, der bygger på nye mestringsstrategier. Jeg er trænet i at arbejde konstruktivt med modstand.

Stresscoaching

Har du svært ved at føle glæden i hjertet, så du overlever – i stedet for at leve? Hos mig vil du nå frem til en ny udgave af dig selv – dér, hvor du er stabil, tryg og i balance igen. Du vil efter forløbet opleve dig selv som et “før og et efter”.

Sundhedstjek

At sætte fokus på tidlig opsporing af begyndende sygdom betaler sig. Vi er alle sygeplejersker, der tester jeres sundhedstilstand og vejleder hver enkelte om, hvad der konkret kan gøres.

Livet med og efter et medicinsk vægttab

Et onlineforløb der skaber bevægelse indeni. Forløbet er til dig der er på vægttabsmedicin, gerne vil eller har været. Det er til dig der ønsker mening og motivation og ikke ønsker at være på vægttabsmedicin resten af dit liv. Målet med forløbet er vægtvedligehold, vægttab, øget livskvalitet og indre stabilitet.

Strategiforløb

Konekt tilbyder alsidige strategiforløb, der passer til den enkelte virksomhed og deres individuelle behov. Målet er det samme: At skabe en fælles retning, godt samarbejde og stærke relationer.

Undervisning

Hos Konekt dækker vi bredt og fagligt, er skarpe på didaktiske overvejelser og kreative i vores valg af indlæringsmetoder med henblik på at ramme plet i forhold til jeres ønsker.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Konekt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser, kurser og foredrag. Vi ser frem til din henvendelse.