Konekt

Plejecentre

Gå i samme retning

Fokus på det gode samarbejde på plejecentrene

Involverende og humoristisk foredrag
Hvordan kan vi bibeholde og skabe fælles retning på samarbejdet, så både pårørende, beboere, borgere og medarbejdere går i samme retning og føler sig inkluderet i et fællesskab, der er værd at investere kræfter i? Det er temaet for dette foredrag. Gennem aftenen ser vi nysgerrigt på muligheder, forhindringer, kommunikationsredskaber, arketyper, motivation – alt sammen naturligvis med stor inddragelse og godt humør.

Aftenen afsluttes med udarbejdelse af fælles aftaler, der synliggør de handlinger, der besluttes som særlig vigtige i forhold til at fastholde fælles mål og retning for det gode samarbejde.

Førnævnte redskaber kan give mening og trænes i alle livets sammenhænge: I private og professionelle relationer, til møder, i parforhold eller i håndteringen af sygdom. Eksemplerne er talrige til foredraget – og effekten er stor.

Beboere har vist overraskende interesse i foredraget, da de finder redskaberne relevante og brugbare i den hverdag, de oplever, med stigende inddragelse i beslutninger.

Foredraget er meget relevant til en pårørendeaften, men kan også udfoldes til en temadag og til flere dages undervisning med effektiv praksisnær træning i redskaberne. Der er mulighed for at tilpasse indholdet specifikt efter jeres ønsker. 

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Konekt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser, kurser og foredrag. Vi ser frem til din henvendelse.