Konekt

Lær coaching på arbejdspladsen

Styrk jeres medarbejdere

Kompetenceudvikling

Formål: At styrke og forfine kommunikationskompetencer, selvafgrænsning og evne til konflikthåndtering. Dette med henblik på at videreudvikle et fredfyldt, effektivt og sikkert arbejdsmiljø.

Metode: At træne deltageren i tidligere lærte kommunikationsredskaber og nye. Vi tager afsæt i hverdagssituationer. Vi arbejder konkret, men også på et højt refleksions- og bevidsthedsplan, så det bliver lettere at træffe bevidste valg, der skaber ønskede oplevelser i hverdagen.

Vi mødes 5 gange a 1-1,5 time og følges mellem møderne (og i 3 måneder efter afsluttet forløb) på sms, mail og/eller korte opkald.

Deltageren får sin egen individuelle personanalyse. E-Stimate er kåret til Danmarks bedste – samt 1,5 times feedback omhandlende motivations- og demotivationsdrivere. Bevidstheden om egne og andres tendenser under pres eller meget begejstring bliver tydelig. Dette kan være hensigtsmæssigt at kende til, så det er muligt at holde en positiv retning -trods pres – eller hvis det er ønsket at motivere andre eller sig selv. Det handler meget om læring af kraftfulde coachende kommunikationsredskaber samt hensigtsmæssige valg.

Varighed: 4 måneder.

Pris: I alt 6000,-

  • Medarbejder E-Stimate-profil 2500,-
  • Medarbejder -coaching a 1-1½ time 1050,-
  • Priserne er plus moms.

Sted: Bohrsvej 1 i Silkeborg eller over Zoom.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Konekt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser, kurser og foredrag. Vi ser frem til din henvendelse.