Konekt

Teamudvikling i Silkeborg

Få fælles retning og mål

Skab et High Performance-team

Det handler om fælles retning, mål, evnen til at samarbejde, commitment og om høje indstillingstal – trods delte meninger! Teamet bliver skarpe på, hvor de er, hvor de gerne vil hen, hvordan de kommer derhen, fejrer mål – og meget mere.

Jeg har de sidste 10 år arbejdet med teams i mange regi og kontekster.

Eksempelvis:

  • Lægepraksisser: Værdiudvikling, patient-compliance, kommunikation og individuelle personanalyseprofiler med henblik på at fremme modstandsdygtighed i teamet.
  • Børnehaver: Kollegial sparring, konfliktløsning, brug af iPad, øget arbejdsglæde.
  • Byggeprojekter: Sikrer retningen og skaber enighed omkring det gode samarbejde mellem bygherre og arkitekter, når f.eks. et stort, nyt sygehus skal bygges.
  • Virksomheder: Ved sammenlægninger, indsigt og større forståelse af egen og andres personprofil og håndtering i forskelligheder. Øge motivation.
  • Plejecentre: Pårørendeaftener omhandlende samarbejde, borger-compliance, hensigtsmæssig håndtering af presprofiler.
  • Foreninger: Involverende foredrag fyldt med inspiration til at motivere sig selv og andre på nye måder. Nye kommunikationsværktøjer trænes og træningsplaner tager form.

Den fælles oplevelse er altid, at selvansvarlighed, fællesskabsfølelsen, effektiviteten og arbejdsglæden stiger markant, når teamet oplever High Performance med den indre motivation som drivkraft.

Forløbene kombineres ofte med personlighedsanalyser, som er et effektivt og meningsfuldt kommunikationsredskab, der skaber meget mening og sjov internt – og eksternt med f.eks. kunder.

Har du spørgsmål om teamudvikling i Silkeborg?

Du er altid velkommen til at kontakte Konekt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser, kurser og foredrag. Vi ser frem til din henvendelse.