Konekt

Strategiforløb

Skab en fælles retning

Få lagt de rette strategier

Konekt tilbyder alsidige strategiforløb, der passer til den enkelte virksomhed og deres individuelle behov. Målet er det samme: At skabe en fælles retning, godt samarbejde og stærke relationer. Vi er uddannet projektleder og fungerer som tovholder på det aktuelle forløb.

I et strategiforløb har vi bl.a. mulighed for at sætte fokus på trivsel og fælles aftaler i den givne virksomhed. Vi evaluerer og finde parametre, hvor vi kan udvikle jeres trivsel og retningslinjer i en endnu mere positiv retning, så det gavner både medarbejderen og virksomheden. 

Vi tilbyder strategiforløb i både større og mindre formater, hvor vi hyres ind til at evaluere. Vi kan hjælpe alt fra 30 mennesker til 400 mennesker. Vi hjælper bl.a. i hjemmeplejen, der gerne vil have mere struktur i arbejdsgangen. Vi hjælper også i større virksomheder, hvor vi rykker mennesker fra A til B – og samtidigt sørger for, at retningen og tempoet holdes.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at kontakte Konekt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser, kurser og foredrag. Vi ser frem til din henvendelse.