Konekt

Stresscoaching i Silkeborg

Skab tryghed og få balance igen

Stresscoaching og hotline

Er det svært at finde ro, støjer alt for meget, er hamsterhjulet blevet en del af hverdagen, og er det svært at sove igennem? Har du svært ved at føle glæden i hjertet, så du overlever – i stedet for at leve? Så vil jeg anbefale dig at finde tilbage til dig selv og roen.

Hos mig vil du nå frem til en ny udgave af dig selv – dér, hvor du er stabil, tryg og i balance igen. Du vil efter forløbet opleve dig selv som et “før og et efter”.

Hvis det lige nu virker som om, at du er blevet kapret, kan du godt begynde at glæde dig til at finde hjem til dig selv. Jeg følger dig gerne – dag og nat – dvs. du også har en sygeplejerske med på sidelinjen, når kroppen kommunikerer med dig og gør dig utryg.

Vi samarbejder med din virksomhed og læge, så du kommer hurtigst muligt tilbage på arbejde med samme kraft som tidligere. Arbejdsmetoderne vil sikkert være anderledes – men resultaterne ofte endnu bedre end tidligere.

Vildu vide mere om stresscoaching i Silkeborg?

Du er altid velkommen til at kontakte Konekt, hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere oplysninger om vores ydelser, kurser og foredrag. Vi ser frem til din henvendelse.