Juni aktiviteter

Servicepersonalet på Forsorgshjemmet Østervang er blevet coachet og fået tilbagemeldinger på persontypeanalysen DISC. De kender nu deres egen styrker og ved hvad der demotiverer og motiverer dem selv og andre. De kender til deres presprofil, så de kan vælge at gøre gøre noget andet i tide -og dermed håndtere situationer professionelt. De har et rigtigt godt og anerkendende samarbejde nu, og søger personale, hvis du ønsker at arbejde indenfor rengøring eller i køkkenet. Kontakt mig gerne.

PinkCup -En stor golfturnering i Silkeborg/Ry golfklub til fordel for Kræftens Bekæmpelse “Støt brysterne” blev afholdt i uge 23. Vi er en gruppe frivillige der afholder denne. I år satte vi rekord i PinkCups 20 årige landsdækkende historie og indsamlede 197.600,-. Det er vi ret stolte af 🙂

Min datter Line er blevet færdig som sygeplejerske. Hun går nu i gang med at gøre klar til videreuddannelser og ansættelse i Konekt om ca. 4 år.

ELKA Rain Wear. Vægttabsforløbet forsætter med gode resultater -trods det at flere har modstand på lige nu. Det er nu der er hårdt at holde fast, da der er mange sommerarrangementer og rose på terrassen. Selv har jeg fuldt et sommerboost på 21 dage med personlig coach og tabt 5 kg samt øget min muskelmasse, hvilket tydeligt kan ses på før og efter billeder. Det er dejligt. De gode vaner er tilbage og jeg er blevet et år ældre d. 14.6. Nu 48 år.

35 coachinger -cirka. Mange emner er vendt. Dødsfald, skilsmisser, stress, migræne, kroniske smerter, håndtering af skæv ryg og korset, alkoholmisbrug, udbrændthed, samarbejde i en nystartet virksomhed, har jeg ADHD? Det er så dejligt at være med til at gøre en forskel -og gøre det svære lidt lettere 🙂

Novo Nordisk har kontaktet mig med henblik på et spændende forløb i efteråret. Jeg har arbejdet for dem i 13 år. Foredrag og undervisning i kommunikation og persontyper i lægepraksis med henblik på at optimere patientforløb. Jeg glæder mig.

Jeg har indgivet tilbud på et forløb i Fredensborg kommune til sundhedspersonale i kulturændring der fremmer det gode arbejdsmiljø.