Blog

Aktiviteter i maj

Konekt

Aktiviteter i maj

I øjeblikket har jeg 30 i coachforløb. Emnerne er at komme videre efter utroskab, at opdage og vælge fremtidig karriere, stressproblematikker, at blive fri af alkohol, Slippe gamle destruktive mønstre der spænder ben for drømme og ønsker, vægttab, rygestop, styrke sit selvværd, at sige fra i tide og træne hvordan, kommunikationssessioner med arbejdsmiljø repræsentanter, unge med eksamensangst, at være med og håndtere sygdom, sorgbearbejdning, at komme videre efter et brud, angst håndtering…

Jeg arbejder for INKU på Østervang forsorgshjem, hvor vi hen over hele 2022 løbende træner og dermed styrker deres kommunikation og gode arbejdsmiljø på servicesiden. Mange halve dage, med et fagligt indlæg og praksisnær træning.

Planlægger og finder sponsorer til Pink Cup i Silkeborg/Ry golfklub. Det er en stor golfturnering d. 10.6 og med aktiviteter hele uge 23. Jeg har samlet gaver ind for mere end 60.000,- fra Barberen i Silkeborg, Parfumeriet, Søndergade frisør, Poul M, Kelsen småkager, itMATTERS, Girlfriend Collection, CCDK, Kvickly i Ry, Guldsmed Boye, ElGiganten, AB Catering, MR-Mister, Culli, Bundgaard, Charlotte Højmark smykker, Femilet, Lykkesko, Skoringen, Christine Headwear, NEOCenter Silkeborg, Helsekosten, Pieces, XL Byg i Gjern og mange flere.

Vi gør klar til influenzavacciner i efteråret.

De taber sig rigtig fint på ELKA Rainwear, som jeg har et længere sundhedsforløb med. De har alle fået sundhedstjek, kender nu til persontyper og træner at imødekomme hinden endnu mere motiverende. Deres arbejdsmiljø scorede de ved opstart til mellem 7-10, hvor 10 er bedst.. Det er et godt sted at arbejde. Men ELKA vokser, og jeg følger dem derfor en tid, så vi sammen kvalitetssikrer, at alt forbliver stabilt og godt i en fælles retning.

Sundhedsrelateret censor arbejde i Herning.

Har du spørgsmål?

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim.