Blog

Aktiviteter i april 2022

Konekt

Aktiviteter i april 2022

Odsherred kommune er i en udviklingsproces, hvor vi sammen skaber mere struktur i hjemmeplejen og implementerer screeningsredskaber, habituel tilstand, og triagering. Ældrerådet og mange tværfaglige samarbejdspartnere deltager. Jeg har udviklet og leder hele processen sammen med ledelsen i Odsherred kokmmune og Komponent.

Aktionær morgenmøde, da jeg er investor ved Asset Advisor i Århus. Her opdateres jeg på aktiemarkedet internationalt.

25 fokuspersoner er i coachforløb. Jeg ses med dem ca. hver 10-14 dag og følger op på dem løbende indimellem. De kan altid kontakte mig.

Møde med ejendomsmægler, da jeg køber og udlejer lejligheder i Århus og København. Jeg istandsætter dem sammen med min far.

Har du spørgsmål?

Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim.